Fosens beste lag i St. Olavsløpet.

Postet av Fjellørnen IL den 29. Jun 2011

IL Fjellørnen lag 1 ble med en sterk 7. plass Fosens beste lag i årets utgave av St. Olavsløpet som gikk fra Trondheim til Østersund. Videre fulgte Leksvik IL 12. plass, Mosvik IL 13. plass, Stadsbygd IL 16. plass, Skauga IL 74. plass og IL Fjellørnen lag 2 80. plass.

Den flotte plasseringen er ett resultat av kjempeinnsats av jevnt gode løpere på alle etapper og gode treninger frem mot løpet.

Thomas Fremo har som vanlig sterke etappetider helt i toppen, men det er mange av de andre løperene som også har markert seg i år med etappetider blant de 10 beste. Spesielt artig med de yngre løperne som viser at det gror godt på løpefronten.

2. laget jobbet seg jevnt og trutt fram til en 80. plass til slutt. Artig med 2. laget der både unge og gamle kan vær med og delta i dette flotte løpet. Det er innspirerende for de unge løperne som vi håper satser videre og kan strekke seg etter en etappe for første laget etter hvert.

Kjempebra at IL Fjellørnen greier å stille med to lag.

IL Fjellørnen vil takke laglederne Sverre Berg og Erlend Simonsen, støtteapparat og ikke minst alle løperne som har lagt ned en kjempeinnsats som resulterte i gode plasseringer også i år i St. Olavsløpet.

 

Resultatlister for hver dag og sammenlagt finner du her.

Er det noen som har bilder fra loppet kan dere sende dem til jov@flink.no, så kan jeg sette de inn på hjemmesida !!!!!!!

 

Se flere bilder under "Les hele saken".

 

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline