VEL HEIM OG VEIEN VIDERE

Postet av Fjellørnen IL den 19. Okt 2011

Da har vi kommet oss tilbake på norsk jord og nedpå jorda igjen etter et superbra opphold i Spania. En fin miks mellom trening, sosialisering og mytji artigheit. Treninga på det ukeslange oppholdet var variert med to langturer på beina, to parkintervaller på beina, to skøyteturer på rulleski og to styrkeøkter. Styrkeøvelsene som ble introdudsert av Erik/Vegard K kjentes godt både her og der. Mange nye og bra øvelser som dere skal få brynet dere på framover!!

Ungdommene/ungene (og de voksne!) som har vært med, er en herlig gjeng som blander seg med hverandre på tvers av alder. Samholdet, miljøet og humøret blandt dem er enestående og det gir motivasjon og lyst til å trøkke til framover. Vi hadde sju dager med strålende vær-rundt 30 grader og sol.

Rulleskimulighetene var noe begrenset, men vi fant et område som egnet seg. Alt med reise, opphold og aktivitet har fungert som planlagt.

Takk til alle som har bidratt!!

Her er gjengen samlet etter parkintervall med påfølgende styrketreningsøkt.

 

  • VIDERE: Tors 20.okt- Rulleski klassisk/staking Åsly kl 1800-mellom og storgruppa)
  • Plan for treningene videre blir lagt ut på hjemmesiden i løpet av førstkommende helg
  • Langtur søndag 23.10- Oppmøte Dønndalsaga kl 1000.Alle. Ca to timers tur
  • Lokalsamling søndag 30.10- Storhavet. K Skrødal fra MX sport Meråker kommer sammen med Marthe Kristoffersen. Salg av utstyr og en treningsøkt. Egen invitasjon kommer.

 

Generelt: Treningene framover resten av høsten og vinteren vil bli mandag og onsdag kl 1800 fra Åsly.(skihytta når snøen har kommet) Litjgruppa (1-4 klasse trener kun mandag). For mellom og storgruppa blir det man, ons og noen søndager.Vi er i en overgangsperiode nå der rulleskiforholdene varierer.Det betyr at rulleski vil bli erstattet med løping og styrke på onsdagene når rulleskiforholdene blir dårlige. 

 Erlend S-18.10.11

 

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline