Skaugasprinten.

Postet av Fjellørnen IL den 17. Feb 2019

               Til tross for litt lite snø gikk det akkurat for Skauga IL å arrangere Skaugasprinten.

              Flere Fjellørninger hadde tatt turen oppover dalen for å være med. Et flott arrangemang og mange                  skiglade barn og voksne :)


Ørjan Ohma Dybdahl og Sebastian Sand klare til start.

G 10 år klare på startstreken

Premieutdeling for de minste.

Adrian Skånøy Storsve G 14

Håkon Simonsen 


0 Kommentar

Knykenstafetten

Postet av Fjellørnen IL den 14. Feb 2019

                      Fjellørnen stilte med 3 lag i gårsdagens Knykenstafett i Orkdal.


Denne flotte gjengen representerte Fjellørnen.
Det ble stilt lag i G 8-10 år, her var det Petter Skånøy Storsve, Oliver Sand og Martin Fissum Dalen som gikk etappene.  Disse gutta gjorde virkelig en kjempe flott innsats.


I klasse G 12 år stilte Sebastian Sand, Ørjan Ohma Dybdahl og Anders Kristoffer Langmo å kjørte et knall løp på sine etapper.I klasse G 15/16 stilte Isak Andreas Langmo, Adrian Skånøy Storsve og Hallvard Kvendseth,som ga alt i en tøff konkurannse.


Vi i Fjellørnen synes det er morsomt at vi greide å stille hele tre lag, guttene hadde en topp kveld i Knyken og var klar i sin tale om å stille lag på flere renn.


0 Kommentar

Tjønnbakkrennet 2019

Postet av Fjellørnen IL den 9. Feb 2019

                                 I flott vintervær ble det i dag arrangert Tjønnbakkrennet.


Klart til start for klasse 7 år.


Leksvik IL, Bjugn IL, Stjørna IL, Skauga IL, Stadsbygd IL, Byåsen IL , Malvik IL, Yrjar IL, Strindheim IL og selvfølgelig arrangørklubben Fjellørnen IL var representert i dagens renn.

En flott dag med mange gode ivrige spreke løpere, fra alderen 2 år og opptil 60.

G 14, G16, Menn jr, Menn senior og kvinner senior klare til start.Her er resultatlista fra dagens renn: Res Tjønnbakkrennet 19.pdf

Neste renn som Fjellørnen arrangerer blir Storhavet Rundt 10 mars, i mellomtiden er det skitrening for alle som vil hver mandag kl 18.00 på skihytta og BARN I LØYPA hver onsdag fra kl 17.00.


 


0 Kommentar

NM og Fjellørnen Skifestival

Postet av Fjellørnen IL den 4. Feb 2019

Denne helga har virkelig gått unna for Fjellørnen.

Torsdag var det Sindre Grønflaten som gikk 15 km klassisk i NM i Meråker, der kjempet han i teten hele veien å kom inn til en knall sterk 10. plass.


Lørdag stilte Sindre Grønflaten på start i 30 km skiathlon, dette ble et svært spennende løp da det både var opptil flere stavbrekk og fall på gruppa i tet. Men vår mann kom seg heldigvis unna alt dette og gikk inn til en 13.plass.

På https://www.fosna-folket.no/sport kan dere lese mere fra NM.Søndag arrangerte vi FJELLØRNEN SKIFESTIVAL, med litt sol og mange flotte ivrige løpere på startstreken ble dette en knall fin dag.

Det var totalt 65 løpere som deltok.

Her er resultatlista:

Res Fjellørnen Skifestival 2019.pdfFjellørnen Skifestival.Nesten samtidig som startskuddet til de aller minste på skifestivalen gikk også stratskuddet for stafettguttene våre Sindre Grønflaten, Sondre Høvik Vårheim og Øyvind Aaslund, disse gutta utmerket seg flott i stafetten og vi er stolte av at klubben stilte lag i NM i år også.


Øyvind Aaslund, Sondre Høvik Vårheim og Sindre Grønflaten på Fjellørnenes stafettlag.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline